Kids in Preschool
 
Teacher and Kids in Library
 

O aplikaciji

Aplikacija je zasnovana na realnoj potrebi roditelja da na jednom mestu imaju uvid u aktivnosti dece, pregled galerije slika, azurnih izveštaja i kompletne potrebne dokumentacije vezane za predškolsku ustanovu koju dete pohadja.

Putem aplikacije roditelji dobijaju najnovije informacije vezane za boravak deteta u predškolskoj ustanovi. Informacije do roditelja stižu preko notifikacije kako bi roditelji uvek na vreme bili upoznati sa novinama.

Funkcionalnost koju smo nazvali "Moja Deca" uredno prikazuje sva evaluaciona zapažanja o vašem detetu. Praćenje razvoja deteta je jako bitno kako bi se roditelji pravovremeno uključili i u saradnji sa vaspitačima prevazišli sve prepreke u detetovom razvoju. Drugi deo ove funkcionalnosti je vezan za prikaz evidentiranih dolazaka deteta koje se ažurira na dnevnom nivou.

Galerija slika je mesto gde roditelji mogu i slikovito da se uvere u aktivnosti,kao i da pogledaju neke od najzabavnijih momenata svojih mališana slikane ili snimljene od strane vaspitača. Iako se u potpunosti slažemo sa onom starom "Slika govori hiljadu reči" galeriju smo ipak obogatili i dodatnim komentarima za svaku sliku.

 

Sigurnost

Sigurnost aplikacije kao i svih njenih podataka smo stavili na prvo mesto svih naših ciljeva. Zadovoljeni su svi trenutni standardi sigurnih softvera tako da roditelji ne moraju da brinu o podacima svoje dece.

Kontakt forma je zamišljena tako da roditelj u svakom trenutku može da se informiše o svom detetu kako putem poruka unutar aplikacije tako i direktnim pozivanjem predškolske ustanove.

Koliko puta smo besomučno tražili neki dokument, i znamo da je koliko juče bio tamo gde smo ga i ostavili a danas ga nema?!? Funkcionalnost "Dokumenta" čuvaju vašu dokumentaciju vezanu za predškolsku ustanovu na jednom mestu. Jedinstven sistem pravljenja mesečnih računa i uvida roditelja u isti , vrtićima daje efikasno i elegantno rešenje koje nije ni nalik dosadašnjem dosadnom pisanju svakog računa posebno i slanja mail-om ili uručivanja roditeljima lično.

 
Blonde Boy Reading
 

Naši zadovoljni klijenti

 

©2019 by mojvrtic

Poslate poruke